Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Skriv til os på

post@js-electric.dk

Ring til os på telefon

70 23 12 15

​✓ ​ DØGNVAGT ALLE UGENS DA​GE

SPECI​ALE I IHC-LØSNINGER

AUTORISEREDE INSTALLATØRER

​✓ Forhandler af varmepumper

​Montering af varmepumpe med fokus på kvalitetsarbejde

Ønsker du at opvarme dit hjem på en miljø- og energivenlig måde? Så kan du med fordel kigge mere på en luft-til-luft varmepumpe. Her hos JS Electric A/S tilbyder vi professionel og billig montering af varmepumpe i Herlev, Ballerup, Brøndby og resten af København.

Vi er en kompetent samarbejdspartner med erfaring inden for installation af varmepumpe. Vælger du at opvarme dit hjem med en luft-til-luft varmepumpe, er du garanteret at få en løsning, som både gavner miljøet og din pengepung. Denne type varmepumpe omdanner luften udenfor til varm luft, som kan anvendes til opvarmning af dit hus.

Hvad koster en varmepumpe?

De nøjagtige priser på varmepumper afhænger af, hvilken type der er tale om. Her hos os fører vi varmepumper fra den anerkendte producent Midea, som tilbyder forskellige modeller af varmepumper.

Et priseksempel på Midea 3.8 pro A++ er 11.900 kr. inklusiv moms og montering. Dog sælger vi også gerne varmepumper uden montering.​

For denne pris får du en energieffektiv varmepumpe i et flot design. Der er mulighed for WiFi-betjening samt en ”forstyr ikke”-funktion. Hos os får du desuden 3 års garanti på selve varmepumpen, mens der er 5 års garanti på kompressoren. Vi udfører service på alle fabrikater af varmepumper.

Ring for nærmere information

Skal vi foretage montering af varmepumpe hos dig, så er du velkommen til at kontakte os for at modtage et godt tilbud. Vi står altid klar til at tilbyde montering af varmepumpe hos kunder, der mangler hjælp.

Vi kan kontaktes på telefon: 70 23 12 15 eller på mail: post@js-electric.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer.​

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Kontakt os

JS-Electric A/S

CVR: 20456086

Harmonivej 4
​2730 Herlev

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Telefon: 70 23 12 15​ - Døgnvagt

E-mail: post@js-electric.dk 

Telefontider:

Man - Tor 07:00 - 16:00

Fredag 07:00 - 15:00

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt