Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​✓ ​ DØGNVAGT ALLE UGENS DA​GE

SPECI​ALE I IHC-LØSNINGER

AUTORISEREDE INSTALLATØRER

Om vores el-firma JS-Electric ApS

JS-Electric A/S er et autoriseret el-firma i Herlev. Vi startede vores virksomhed i 1986, og vi har i dag over 30 års erfaring i branchen, hvilket gør os til en attraktiv samarbejdspartner. 

I dag beskæftiger vi 17 medarbejdere, bestående af vores autoriserede el-installatører, som alle har lang anciennitet hos os. Vi har altid lærlinge hos os, da vi rigtig gerne vil være med til at præge branchen med veluddannede medarbejdere.

Vi løser både store og små opgaver

Vores medarbejderes erfaring og kompetencer gør, at vi kan sige ja til mange forskellige opgaver. Vores el-firma tager ud til alle størrelser virksomheder, offentlige institutioner og private boligejere i København, Herlev, Ballerup, Brøndby og omegn. 

Vi har naturligvis døgnvagt, hvis du får akut behov for el-arbejde.

Vi bestræber os altid på at sende den rette medarbejder til hver enkelt opgave. Vi kan udføre alle former for el-arbejde, som vi løser både professionelt og grundigt, uagtet der er tale om en stor eller lille opgave. Derfor har vi altid haft tilfredse kunder gennem alle vores mere end 30 år i branchen.

Vi er et el-firma med fremtidssikrede el-løsninger

Alt inden for elektricitet og elektriske apparater er i konstant udvikling. Det er derfor en naturlig del af vores faglighed, at enhver elektriker og elinstallatør hos os altid er opdateret med den sidste nye viden. 

​Vi er med andre ord totalleverandør af fremtidssikrede el-løsninger til private og erhverv, som f.eks. IHC-installationer, der kan styre lys, varme og el-installationer i hele huset.

JS-Electric A/S er medlem af Elinstallatørernes Landsorganisation, TEKNIQ. Vi er dermed omfattet af den garantiordning, TEKNIQ har. 

Vores medlemskab af TEKNIQ er derfor din ekstra sikkerhed for, at det arbejde vi udfører, bliver udført efter gældende regler. Du vil endvidere altid have adgang til Ankenævnet for Tekniske Installationer, der er stiftet af TEKNIQ.

Kontakt vores el-firma på telefon 70 23 12 15 eller på e-mail post@js-electric.dk, hvis du har brug for et erfarent el-firma. 

Telefontider:

Man - Fre 07:00 - 16:00

Døgnvagt uden for normal telefontid ring 70 23 12 15 hvorefter en telefonsvarer oplyser vagttelefon nummeret.

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Kontakt os

JS-Electric ApS

CVR: 40574301

Harmonivej 2
​2730 Herlev

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Telefon: 70 23 12 15​ - Døgnvagt

E-mail: post@js-electric.dk 

Telefontider:

Man - Tor 07:00 - 16:00

Fredag 07:00 - 15:00

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt