Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​El-tjek og el-eftersyn for private og erhverv

Vil du sikre dig, at dine el-installationer er, som de skal være? Hos JS-Electric tilbyder vi el-service hos private og erhvervskunder, herunder institutioner og industrien i København, Herlev, Ballerup, Brøndby og omegn.

El-tjek og el-eftersyn kan være nødvendigt i forhold til energioptimering og sikkerhed. 

Især ældre el-installationer kan rumme forældede, nedslidte og ligefrem ulovlige installationer, så derfor er det vigtigt, at en autoriseret el-installatør foretager dit el-eftersyn. Vi sørger for kompetent el-service til en fair pris, så du slipper for at bekymre dig om sikkerheden.

El-service med fokus på besparelser og sikkerhed

​Det er ikke kun sikkerheden, der er på spil. Der kan også være besparelser at hente ved et el-eftersyn på både ældre og nyere installationer. Der kan være fokus på udskiftning af lyskilder, montering af bevægelsesmeldere og automatik efter et tidsmønster. Her kan der være mange penge at spare for både virksomheder og private. ​

​Ældre el-installationer kan være både nedslidte og forældede, og dertil kommer, at tidligere ejere eller lejere kan have monteret ulovlige installationer i god tro. Hvorom alting er, så holder en el-installation ikke evigt, og derfor er et el-tjek altid en god idé, hvis der er tale om en ældre ejendom – både for sikkerheden og pengepungens skyld.

El-eftersyn efter dine ønsker

Vi aftaler, hvor omfattende det ønskede el-eftersyn skal være, ligesom vi aftaler, hvad vi skal tjekke. Derpå udarbejder vi en rapport, som gør rede for, hvad der skal ordnes, og hvad der bør ordnes. Samtidig vil vi påpege, hvor der vil være større eller mindre besparelser at hente ved en modernisering/energioptimering.

Få et tilbud på et autoriseret el-tjek

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et el-tjek og et el-eftersyn, så tøv ikke med at kontakte os.

Døgnvagt alle ugens dage​​

Speciale i smarthouse løsninger

Autoriserede installatører

Vælg en elektriker med garanti

​JS-Electric er medlem af Elinstallatørernes Landsorganisation, TEKNIQ Arbejdsgiverne. Vi er dermed omfattet af den garantiordning, TEKNIQ Arbejdsgiverne har.

Vores medlemskab er din ekstra sikkerhed for, at det arbejde, vi udfører, bliver udført efter gældende regler. Du vil endvidere altid have adgang til Ankenævnet for Tekniske Installationer.

Få et uforpligtende tilbud

Hos JS-Electric besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller små. 

Du er velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller give os et kald på telefon 70 23 12 15.

Vi glæder os til at høre fra dig

 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JS-Electric ApS

Harmonivej 2, 2730 Herlev

CVR: 40574301

Telefon: 70 23 12 15

E-mail: post@js-electric.dk

tekniq-logo-top

​Telefontider:

Mandag - fredag: 07:00 - 16:00