Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​✓ ​ DØGNVAGT ALLE UGENS DA​GE

SPECI​ALE I IHC-LØSNINGER

AUTORISEREDE INSTALLATØRER

​El-tjek og el-eftersyn for private og erhverv

Hos JS Electric A/S tilbyder vi el-tjek og el-eftersyn hos private og erhverv, herunder institutioner, landbruget og industrien i København, Herlev, Ballerup, Brøndby og omegn. El-tjek og el-eftersyn kan være i forhold energioptimering og sikkerhed. Det er især ældre el-installationer, der kan rumme forældede, nedslidte og ligefrem ulovlige installationer. Få altid en autoriseret el-installatør til at foretage dit eleftersyn.

El-eftersyn med fokus på besparelser og sikkerhed

​Der kan være besparelser at hente ved et el-eftersyn på både ældre og nyere installationer. Der kan være fokus på udskiftning af lyskilder, montering af bevægelsesmeldere og automatik efter et tidsmønster.

Sådanne el-tjek kan også være med henblik på montering af IHC-installationer, således elinstallationerne og varmen styres fra et centralt sted. Der kan være mange penge af spare for virksomheder, men også for private.​

Ældre elinstallationer kan være både nedslidte og forældede, og dertil kommer, at tidligere ejere eller lejere kan have monteret ulovlige installationer i god tro. 

Hvorom alting er, så holder en elinstallation ikke evigt, og derfor er det altid en god ide med el-tjek, hvis der er tale om en ældre ejendom.

​Vi aftaler, hvor omfattende det ønskede el-eftersyn skal være, ligesom vi aftaler, hvad vi skal tjekke. Derpå udarbejder vi en rapport, som gør rede for, hvad der skal ordnes, og hvad der bør ordnes. 

Samtidig vil vi påpege, hvor der vil være større eller mindre besparelser at hente ved en modernisering/energioptimering.

Få et tilbud på et autoriseret el-tjek

​Du kan kontakte os på telefon 70 23 12 15​ eller på e-mail post@js-electric.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et el-tjek og et el-eftersyn.​

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Kontakt os

JS-Electric ApS

CVR: 40574301

Harmonivej 2
​2730 Herlev

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Telefon: 70 23 12 15​ - Døgnvagt

E-mail: post@js-electric.dk 

Telefontider:

Man - Tor 07:00 - 16:00

Fredag 07:00 - 15:00

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt