Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Energirenovering, energioptimering og energirådgivning

Overvejer du at investere i en energirenovering? Hos JS-Electric kan vi energioptimere din bolig, så du får en nemmere hverdag, en lavere el-regning og et mere klimavenligt hjem. Vi tilbyder også energioptimering af bygninger såsom kontorbygninger, boligforeninger og hele lejlighedskomplekser mv. Derudover tilbyder vi energirådgivning. Vi arbejder i Herlev, Brøndby og Ballerup samt mange andre steder.​

Automatisk styring af lys og varme

Energirenovering handler kort sagt om at modernisere så mange omkostningstunge varme- og el-installationer som muligt. Derfor vil en energirådgiver naturligvis gøre opmærksom på et gammelt køleskab, en ældre tørretumbler, en ældre varmpumpe mv.

En typisk energioptimering starter med at udskifte vigtige lyskilder med LED-pærer og måske installere bevægelsesmeldere og tænd- og sluk-ure. 

Ved en større energioptimering vil vi anbefale en smarthouse installation. En smarthouse installation kan styre alarm, belysning og varme i din bolig helt automatisk. Det kan ske med et enkelt tryk på en afbryder via et tidsmønster eller via bevægelsesmeldere. Alt er bygget op om en styreenhed, som modtager signaler fra kontakter, sensorer, termostater og lignende, og som reagerer i henhold til de ønsker, som du har tastet ind. Desuden tilbyder vi også eleftersyn og el-tjek.

Få et tilbud på energirenovering

Du er velkommen til at høre mere om vores energirådgivning, ligesom vi gerne tager en snak og udarbejder et uforpligtende tilbud.

Døgnvagt alle ugens dage​​

Speciale i smarthouse løsninger

Autoriserede installatører

Vælg en elektriker med garanti

​JS-Electric er medlem af Elinstallatørernes Landsorganisation, TEKNIQ Arbejdsgiverne. Vi er dermed omfattet af den garantiordning, TEKNIQ Arbejdsgiverne har.

Vores medlemskab er din ekstra sikkerhed for, at det arbejde, vi udfører, bliver udført efter gældende regler. Du vil endvidere altid have adgang til Ankenævnet for Tekniske Installationer.

Få et uforpligtende tilbud

Hos JS-Electric besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller små. 

Du er velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller give os et kald på telefon 70 23 12 15.

Vi glæder os til at høre fra dig

 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JS-Electric ApS

Harmonivej 2, 2730 Herlev

CVR: 40574301

Telefon: 70 23 12 15

E-mail: post@js-electric.dk

tekniq-logo-top

​Telefontider:

Mandag - fredag: 07:00 - 16:00