Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​✓ ​ DØGNVAGT ALLE UGENS DA​GE

SPECI​ALE I IHC-LØSNINGER

AUTORISEREDE INSTALLATØRER

IHC installation til styring af varme og elinstallationer

JS Electric laver​ IHC installation, hvilket er en fantastisk løsning til din bolig eller din forretning, hvis du ønsker at styre el-installationer, alarm og varme fra et centralt sted i huset. En IHC installation gør det blandt andet muligt at tænde eller slukke lyset i hele din bolig på én gang.

Få en IHC installation til at styre al belysning i huset

En IHC installation kan blandt andet holde en bestemt rute i huset oplyst, f.eks. ruten til badeværelset. Lyset slukkes 20 sekunder efter du har forladt badeværelset.

​En IHC installation kan med andre ord styre belysning, alarm og varme i din bolig helt automatisk. Det kan ske via et enkelt tryk på en afbryder, via et tidsmønster eller via bevægelsesmeldere. Lys tænder automatisk, når du går ind i et rum, og det slukker, når du har forladt rummet.

Det er fordelagtigt at styre varme med en IHC installation

En IHC installation er især fordelagtig til at styre varmen efter bestemte tidsmønstre, hvis du ikke selv vil skrue op og ned hele tiden. Det betyder, at boligen er varm om morgenen, og når du kommer hjem fra arbejde; men varmen i stuen er skruet ned, når du sover, og hele huset er skuet ned, når du er på arbejde.

En IHC installation består af en central styreenhed, hvor alt er bygget op. Den modtager signaler fra alle kontakter, sensorer, termostater og lignende, hvorpå den reagerer i forhold til de oplysninger, som du har tastet ind.

Kontakt os hos JS-Electric A/S på telefon 70 2​3 12 15 eller på post@js-electric.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en IHC installation i din bolig eller i din virksomhed i København, Herlev, Brøndby, Ballerup og omegn.

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Kontakt os

JS-Electric ApS

CVR: 40574301

Harmonivej 2
​2730 Herlev

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Telefon: 70 23 12 15​ - Døgnvagt

E-mail: post@js-electric.dk 

Telefontider:

Man - Tor 07:00 - 16:00

Fredag 07:00 - 15:00

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt