Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​✓ ​ DØGNVAGT ALLE UGENS DA​GE

SPECI​ALE I IHC-LØSNINGER

AUTORISEREDE INSTALLATØRER

El-installationen til den moderne bolig

El-installationen i den moderne bolig bør i dag være udført med LK IHC. IHC står for Intelligent House Concept. Med IHC vil du, udover alle de almindeligt kendte el-funktioner, kunne tilføje nye dimensioner af sikkerhed, komfort, fleksibilitet og multimediefunktioner til rækken af fordele ved dit nye hjem.

IHC Control er el-installationen, der giver komfort og sikkerhed i boligen og den mindre arbejdsplads. Den kan programmeres til at styre f.eks. lys og varme efter individuelle behov - og har samtidig indbygget mange alarmfunktioner.

IHC Net er den fleksible netværksløsning til hjemmet og det mindre kontor, der giver mulighed for at anvende samme stik/udtag til så forskellige formål som data, telefon, radio og TV.

LK IHC Standard består af en grundpakke - LK IHC Bolig - som du kan bygge videre på ved at vælge op til 9 forskellige tilvalgspakker alt efter, hvilke funktioner du ønsker, dit hus skal have.
 
Tilvalgspakker
 
Med LK IHC har du muligheden for at vælge og vrage mellem Lauritz Knudsens mange tilvalgspakker, alle designet til at gøre din hverdag nemmere og tryggere. Pakkerne indeholder blandt andet Multimedienet, Sikkerhed, Automatisk Lys, Udestrøm og mange flere.
 
Læs mere om LK IHC her.
 

Send forespørgsel vedr. produkt: Lauritz Knudsen

Følg os på Facebook

Kontakt os

JS-Electric ApS

CVR: 40574301

Harmonivej 2
​2730 Herlev

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Telefon: 70 23 12 15​ - Døgnvagt

E-mail: post@js-electric.dk 

Telefontider:

Man - Tor 07:00 - 16:00

Fredag 07:00 - 15:00

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt